Tjänster

Tjänster

Planteringsförslag
På marknaden finns ett mycket rikt utbud av växter som är lämpade för svenskt klimat, och för en amatör kan det vara svårt både att välja rätt plantor och att placera dem rätt, oavsett om det gäller en ny trädgård eller en gammal som bara behöver en liten uppfräschning. Jag kan hjälpa dig med enbart konsultation, större eller mindre planteringsförslag med växtförteckning och även kompletta trädgårdsritningar. Efter många års arbete finns det givetvis många referensobjekt att låta sig inspireras av!

Växtleveranser
Hos mig kan du beställa växter av god kvalitet. Tillväxtgaranti lämnas i 3 månader från leveransdatum. Vid höstplantering lämnas övervintringsgaranti t.o.m. 30 juni påföljande år. Mindre mängder av vissa växter finns ibland i lager.

Beskärningsarbeten
Beskärning utförs oftast antingen i oktober eller under tidig vår, beroende på vad det är som ska beskäras. Jag ser ett stort behov runt omkring mig, men det är inte alltid lätt, ens för den trädgårdsintresserade, att veta hur och vad man ska klippa – man bör vara insatt i vad som händer efter beskärningen, för att på så sätt kunna styra den fortsatta tillväxten.

Trädgårdsskötsel
Alla vill vi ha vackert och välskött omkring oss, men det är inte helt ovanligt att man själv inte har kunskapen, intresset eller tiden. Sådana kunder har jag några stycken. Hör av dig om du vill ha hjälp!

Kursverksamhet
Jag kan anordna kurser av allehanda slag, till exempel i växtkännedom, beskärning, trädgårdsdesign, vinterkranskurser i nov. o dec. Eller mer grundläggande kurser om jord, gödsling och växters behov.

Varmt välkommen att kontakta mig om du vill veta mer!

20190612_160539 (1)